El Club Nàutic Cambrils i l’Ajuntament es reuneix amb el director del Boat Show de Palma

El Club Nàutic Cambrils ha estat present en la 35a edició del Palma International Boat Show, el saló nàutic que s’ha celebrat a Palma de Mallorca del 27 d’abril a l’1 de maig. Es tracta d’un saló nàutic amb una llarga trajectòria que en aquesta edició ha comptat amb 260 expositors directes i 300 embarcacions al mar.

En representació del Club Nàutic Cambrils, el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, la gerent, Jordina Gallinat, el tresorer, Josep Rodríguez i el comodor, Enrique Gascón. Per part de l’Ajuntament de Cambrils hi van assistir la regidora de Promoció Econòmica, Ana López i Judith Camprubí, tècnica municipal.

Tots ells van tenir l’oportunitat de reunir-se amb Chema Sans, director del Palma International Boat Show, per tal de conèixer la seva organització i establir sinèrgies amb la Fira Marítima de la Costa Daurada, que es celebra del 17 al 20 de maig.

Per altra banda, l’expedició cambrilenca també va visitar les instal•lacions del Club Nàutic Sa Ràpita de la ma del seu president, Miguel Suñer i la seva gerent Micaela Adrover. L’objectiu, intercanviar experiències de gestió, teixir complicitats i visitar la marina seca amb la que compta el Club Nàutic mallorquí.

Facebook Comments

Deixa un comentari