El Club Nàutic Cambrils s’uneix al projecte Vela d’Igualtat

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

La Federació Catalana de Vela ha posat en marxa el projecte Vela d’Igualtat que te com a objectiu demostrar que la vela està a l’abast de tots els gèneres i vol animar a més dones a formar part del món nàutic. El Club Nàutic Cambrils no podria estar més d’acord amb la iniciativa i ens unim al projecte.

La posada en marxa de la iniciativa Vela d’Igualtat serà el mes de setembre tot i que ja tenim les inscripcions obertes per aquells que hi vulguin participar. Les places són limitades. El projecte consisteix en oferir un curs de formació (part d’ell subvencionat per la Federació Catalana de Vela) en la modalitat Creuer nivell avançat. Tres cursos, de 4 persones cada un (2 dones i dos homes) que es realitzaran l’últim cap de setmana de setembre i els caps de setmana del 6 i 7 i el 20 i 21 d’octubre.

La segona fase consistirà en la celebració d’un sorteig per participar en una travessa de 24 hores a bord de l’embarcació SailOne, amb tripulació del 50% dones i el 50% homes. Una representació a escala de la navegació oceànica durant 24 hores.

Tota la informació en aquest enllaç http://vela.cat/ o enviant un correu electrònic a premsa@clubnauticcambrils.com
Us hi esperem!

Facebook Comments

Deixa un comentari