El CNCB estrena nova pàgina web més accessible i ràpida per a tot el públic

Us donem la benvinguda a l’estrena de la nova pàgina web del Club Nàutic Cambrils, que compta amb un nou format molt més visual i accessible per a qualsevol cerca.

El principal objectiu de la nova web és connectar de forma instantània amb l’activitat anual del club. És per això que a partir d’ara comptem amb un enllaç directe a les nostres xarxes socials des de Facebook i Twitter, amb els quals estar al dia de tot el que passa al club serà més ràpid i fàcil que mai.

La nostra web inclou informació sobre totes les instal·lacions del Club, l’Acadèmia Nàutica (on trobaràs detallades totes les titulacions nàutiques), l’Escola de Vela (que inclou entre altres el Casal de Mar, Vela lleugera infantil o estades nàutiques), el Restaurant, el Barlovento i totes les activitats i cursos oferts pel club. Així mateix, també podràs consultar el preu de les tarifes respectives al curs o activitat en què estiguis interessat.

A més a més, al nostre Magazine trobaràs les notícies més actuals del Club, les obres que s’estan duent a terme o simplement podràs consultar el temps actualitzat amb el nostre apartat meteorològic.

Si esteu interessats en passar un estiu aquàtic i divertit, o tan sols conèixer els esdeveniments que tenen lloc al Port de Cambrils, no dubteu en indagar per la nostra web i tot el contingut fotogràfic amb el qual comptem.

 

 

Facebook Comments

Deixa un comentari