Ja tenim al CNCB les polseres solidàries de la Regata Carla – Curem la síndrome de RETT

El CNCB acollirà del 20 al 22 de setembre la nova edició de la Regata Carla. Una competició solidària i amb la finalitat de recaptar fons per la investigació de la síndrome de RETT, una malaltia degenerativa que apareix entre els sis i els divuit mesos i que afecta principalment a les nenes.
Després de tres edicions a Sant Feliu de Guíxols, la regata Carla arriba ara el CNCB amb la finalitat de fer un pas endavant i anar més enllà d’un esdeveniment únicament esportiu. Es tracta doncs d’una jornada lúdica amb activitats dinamitzadores destinades a tots els públics. Així, no és només una jornada esportiva, sinó que també és una gran festa per a tothom que promou els valors propis de la pràctica de la vela però també el compromís, l’esforç i l’esperit de superació.
Amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació, el CNCB ha dissenyat la polsera solidària de la Regata Carla per 3€. Un accessori que ja es pot comprar a l’Edifici de Capitania del Club. Fes-te amb la teva i ajuda’ns amb la teva aportació. Junts curem la síndrome de RETT.

Facebook Comments

Deixa un comentari