Plata per a Jordi Xammar a la final la Copa del Món de 470

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Jordi Xammar i el seu company d’equip, Nicolás Rodríguez, celebraven ahir el subcampionat de 470 de la Hempel World Cup Series Final que s’ha disputat a Marsella, França. La competició va arrencar el dimarts 4 de juny i després d’11 proves, la tripulació espanyola aconseguia la preuada segona plaça de la Copa del Món.

L’última jornada de la competició va començar amb un ajornament en terra amb un vent d’escassos 3 nusos del sud. Finalment, passades les quatre de la tarda, el comitè de regates va poder donar una sortida vàlida per a la classe 470 masculí.

En aquesta última regata del campionat, l’objectiu de Jordi Xammar i Nicolas Rodríguez va ser defensar la segona posició, ja que la primera estava en mans dels australians Mathew Belcher i William Ryan. Finalment, acabaven en la sisena posició de la medal race, aconseguint així la medalla de plata i celebrant un dels seus millors resultats.