L’Ajuntament i el Club signen un conveni de col•laboració per la Firma Marítima Costa Daurada

L’Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic Cambrils han signat aquest dijous un conveni de col•laboració per a la promoció de la Fira Marítima Costa Daurada que es celebrarà al Club entre el 17 i el 20 de maig. La Fira, que enguany compleix 11 anys, és un dels esdeveniments de referència al territori per la promoció i foment de la nàutica i l’esport.

A l’acte hi van assistir l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, la regidora de promoció de Ciutat, Anna López i el president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú.

L’objectiu del conveni, segons les parts signants, és el de promoure la celebració d’esdeveniment firals amb l’objectiu de posar en valor determinats sectors econòmics presents en el territori alhora que generar un impacte induït que vagi més enllà dels mateixos i reverteixi positivament en altres sectors econòmics relacionats amb els serveis o les persones que hi participen i/o assisteixen.
Segons Vallverdú, la col·laboració entre Ajuntament i Club és molt positiva i es treballa en col·laboracions futures i amb l’ànim de sempre de sumar esforços.

La Fira Marítima d’aquest any està plena de novetats que anirem presentant en els propers dies. Mentre podeu consultar totes les novetats de la nova edició de la Fira en aquest enllaç: http://www.firamaritimacostadaurada.cat/es

Facebook Comments

Deixa un comentari