Marcelo Cairo participa aquesta setmana a la Olympic Week de la Comunitat Valenciana

Des del passat  7 de febrer i fins el proper diumenge se celebrarà la cinquena edició de la Comunitat Valenciana Olympic Week, la gran festa de la Vela Olímpica i Paralímpica de la Comunitat. Una cita que tindrà quatre seus: RCN Torrevieja, RCN València, RCR Alacant i CN Xàbia.

El Club Nàutic Cambrils està representat pel regatista Marcelo Cairo que tota la setmana ha estat a Torrevieja realitzant els entrenaments previs a l’inici de la competició. Aquest divendres s’han realitzat les primeres proves de la classe i Marcelo Cairo ha finalitzat en la sisena posició de la general i segon de la categoria Sub-21.

La ‘Olympic Week’ és una regata que s’ha consolidat en el calendari de regates de classes olímpiques i és un punt de trobada per a la preparació no només dels regatistes que es troben en el seu cicle olímpic sinó també a totes les joves promeses tant a nivell nacional com internacional.

Les classes que prendran part en la cita de la Comunitat són: Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard, Europe, 49er, 49er FX, Flying Dutchman i RC IOM al RCN Torrevieja; 470.420, RS: X, Bic Techno 293, Raceboard, Fórmula Windsurfing i Formula Kite al RCR Alacant; Finn, 29er, Nacra 17, Classe A, al RCN València, mentre que els Hansa 303 i els 2.4mR competiran al CN Xàbia.

Per a les classes Làser Standard, Hansa 303, 470, Fórmula Windsurfing, Raceboard, i Fórmula Kite serà valedora per a la Copa d’Espanya, mentre que per als Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard, RS: X, Techno 293, Raceboard, 420 i Europe la CVOW 2019 serà prova puntuable autonòmica, mentre que la flota RC IOM i Flying Dutchman serà vàlida per a la Copa Associació.

 

 

Facebook Comments

Deixa un comentari