Set regatistes del Club competeixen en la Setmana Olímpica de la Comunitat Valenciana

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Set dels nostres regatistes participen aquests dies a la Setmana Olímpica de la Comunitat Valenciana, que al seu torn és Copa d’Espanya de Làser estàndard. L’expedició està formada per, en la categoria de Laser estàndard Mon Canyellas i Albert Guillén, en Laser 4.7 Sergi Sevil, Ricard Casetllví i Lluis Fargas i en la classe Radial, per Leandre García i Marcelo Cairo.

La competició es realitza en les tres seus que acolliran durant les tres jornades de competició a les 11 classes que finalment van a competir, amb un total de 375 regatistes: Laser al RCN Torrevieja; Finn i Classe A al RCN de València i Raceboard, Bic Techno, 420 i Kitesurfing al RCR d’Alacant.

Molt nivell en totes les seus de manera que preveu una regata molt competida. Al RCN València, amb la flota de Finn, és la que major representació internacional presenta, amb sis països: Argentina, Àustria, Irlanda, Nova Zelanda, Ucraïna i l’Iran, als quals s’uneix Espanya amb regatistes d’altíssim nivell, cas del palmesà Joan Cardona (RCN Palma), David Sánchez (CV Blanes) o Andrés Lloret (CN Campello), membre de l’equip de tecnificació de la FVCV (CETEC), a més de José Luis Doreste (CN Port d’Aro) en categoria Grand Màster .

Pel que fa als Classe A, amb àmplia representació local, destaca sense cap mena de dubte el vigent campió del món en categoria Grand Màster, Abdó Ibañez. Al costat de Ibañez, estaran a l’aigua regatistes valencians amb rellevància en la classe, cas de Jacobo Espí, José Mª López o Toni Ballester per citar algun d’ells.

Quantitat i qualitat en la seu de Torrevieja

El RCN de Torrevieja, per la seva banda, al final concentra tota la seva activitat en els Laser. A la flota Standard, diversos noms importants, però dos ressalten: Jesús Rogel (RCN Torrevieja) i Carlos Martínez (RCR Santiago de la Ribera), tots dos van estar en el seu moment en l’equip olímpic. Però no seran els únics ‘destacats’, també figuren Món Cañellas (CN Cambrils); Carlos Roselló (CN Eivissa) o Ismael IESS (RCN Gran Canària) per citar algun d’ells.Amb 72 inscrits Laser 4.7 procedents de Catalunya, Regió de Múrcia, Balears i Comunitat Valenciana, així com els representants de Noruega, Rússia i Polònia, la llista de favorits per confeccionar un possible podi és ampli. Jordi Lladó (RCN Palma), els locals José Mª Wandosell i Jose Luis López (RCN Torrevieja), Lara Sabine (RNC Calp), Helena Sánchez (CN Los Nietos), Marc Altarriba (RCN València) o Mariona Rahola (CN El Balís) apunten per estar al calaix diumenge que ve a la seu de Torrevieja. Les previsions apunten que van a ser bones en les tres seus, tot i que a València el vent arribarà tard, per la qual cosa el comitè de regates ha modificat el top de sortida a la primera prova del dia a les 15 hores. A Torrevieja i Alacant es manté el programa per a la sortida de la primera prova, establert per a les 12 hores, al principi i llevat de canvis.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari