Marcelo Cairo, subcampió de la Copa d’Espanya de Làser Standard a la Olympic Week de la Comunitat Valenciana

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

El regatista del Club, Marcelo Cairo, es va proclamar ahir diumenge subcampió de la Copa d’Espanya Sub-21 de Làser Standard a la Olympic Week de a Comunitat Valenciana que s’ha celebrat entre el 7 i el 10 de febrer. La competició que s’ha dut a terme en quatre seus: Alacant, Torrevieja, Jàvea i València ha acollit un total de 95 proves que han estat marcades per la variant de condicions meteorològiques que han condicionat el programa i no ho han posat gens fàcil als regatistes.

En la categoría de Làser Standard la general ha estat molt igualada amb marges molt curts entre els cinc primers classificats.

Finalment, Marcelo Cairo, que recordem aquest any ha fet el sal de Làser Radial a Làser Standard va aconseguir una meritòria setena posició a la general i una segona posició en la categoria sub-21, fent-se així amb el segon lloc del podi de la Copa d’Espanya.
Recordem que la ‘Olympic Week’ és una regata que s’ha consolidat en el calendari de regates de classes olímpiques i és un punt de trobada per a la preparació no només dels regatistes que es troben en el seu cicle olímpic sinó també a totes les joves promeses tant a nivell nacional com internacional.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari