En marxa els preparatius per al Campionat d’Espanya Làser 4.7 Audi Tarracomòbil

Els preparatius per al Campionat d’Espanya de Làser 4.7 Gran Premi Audi Tarracomòbil ja estan en marxa. Per aquest motiu us volem recordar a tots els assistents que ja teniu disponible a la nostra pàgina web i al nostre magazine tot la informació relativa al campionat. Recordem que el certamen es celebrarà al CNCB entre el 3 i el 8 de desembre i està previst que hi participin uns 160 regatistes.

Us recordem que la seu del Campionat serà el Cambrils Park Sports Village, on regatistes i acompanyants poden beneficiar-se de preus especials i que es poden consultar i reservar directament a través del lloc web del Campionat.

El Pack Campionat especial inclou a un preu molt atractiu, allotjament, pensió completa, una reunió de patrons el dia 4 de desembre i un sopar social que es celebrarà el dia 6 de desembre a les instal•lacions del Village. En aquest enllaç podreu trobar tota la info relativa a l’esdeveniment i com efectuar les reserves. http://clubnauticcambrils.sailti.com/es/default/races. Qualsevol dubte també podeu enviar-nos un mail a l’adreça info@clubnauticcambrils.com

Facebook Comments

Deixa un comentari