Ricard Castellví subcampió sub 16 de la Copa d’Espanya de Làser 4.7

Ricard Castellví es proclama subcampió sub 16 de la Copa d’Espanya de Làser 4.7, liderant una expedició composada per Sergi Sevil i Georgina Rubio, acompanyats per Alberto Guillén, el seu entrenador. La competició va ser al Club Nàutic de Portocolom, a Mallorca del dijous 27 d’abril al dilluns 1 de maig.

125 regatistes de 10 comunitats autònomes han disputat un total de 7 proves. Aquestes van començar dissabte. Una jornada marcada pel vent fluix de Nord-est que només va permetre realitzar dues proves i anular la tercera per falta de vent.

Diumenge es va disputar la primera regata amb 8 nusos de vent de Sud-Oest que va anar pujant fins als 15 nusos amb la quarta i última prova del dia.

La última jornada, dilluns, va estar marcada per la inestabilitat del vent, que va bufar de nord-est amb una  intensitat d’uns 10 nusos en l’única prova del dia. El Comitè de Regates va intentar donar una segona sortida -la que hauria estat vuitena del campionat-, però va acabar desistint davant els constants rols.

Finalment Ricard Castellví es proclamava subcampió sub 16 de la Copa d’Espanya de Làser 4.7 i 15è a la taula. Els seus companys Sergi Sevil i Georgina Rubio van quedar 48 i 89 respectivament.

Facebook Comments

Deixa un comentari