Més de mig centenar d’alumnes participen a les activitats d’Estiu

Un total de 48 alumnes han participat aquesta setmana a les Estades Nàutiques i cursos de vela del Club. Ahir divendres tots ells van rebre el diploma que els acredita com a participants en els cursos nàutics. Durant tota la setmana els alumnes de les Estades Nàutiques han pogut practicar, alguns d’ells per primera vegada, una àmplia varietat d’esports nàutics com el caiac, la vela, el windsurf o la banana, entre d’altres.

Per altra banda els alumnes de vela, alguns s’han iniciat en el món de la navegació i d’altres han perfeccionat la pràctica, que al Club impartim segons els estàndards de l’Escola Catalana de Vela.

Els més petits del Club també han participat durant tota la setmana al Casal de Mar, on ha tingut el primer contacte amb els esports nàutics. A banda de tallers i sortides a la platja, els petits han gaudit de l’experiència de navegar sortint cada dia al mar a fer un passeig amb el raquero.
Si esteu interessats en apuntar-vos podeu fer-ho a través de la nostra pàgina web http://escolavela.clubnauticcambrils.com/

Facebook Comments

Deixa un comentari