Podi cambrilenc en el Trofeu Veles i Vents del Club Nàutic Salou

El Club Nàutic de Salou ha acollit aquest cap de setmana l’última prova del Circuit Català d’Optimist, el Trofeu Veles i Vents, amb la participació de 135 regatistes de tot el litoral català.

Durant la primera jornada de la regata es van poder celebrar un total de sis proves, tres per al Grup 1 i tres per al Grup 2, amb vents de component nord-oest i amb intensitats entre els 10 i 18 nusos. Durant la segona jornada no es va poder celebrar cap prova, els vents variables i de poca intensitat no van permetre unes condicions òptimes per poder disputar proves.

Destacar els regatistes del Club Nàutic Salou, Elba Martínez i Iago Batista els que han finalitzat 1a i 3r respectivament del rànquing català.

L’equip de regates del Club Nàutic Cambrils va aconseguir també bons resultats.  Joan Fargas va aconseguir el tercer lloc de la classificació final del Trofeu Veles i Vents de la categoria c del Grup C. També hi va haver presencia del Club Nàutic Cambrils en el Grup 2 de la categoria A, amb primera posició per Santiago Albert i Natàlia Garcia en el tercer lloc. El regatista del Club Zsombor Denes va obtenir la primera posició del Grup 2 categoria B.

El lliurament de trofeus va tenir lloc al Saló Social del Club, amb la presència del president del Club, Jaume Vicheto, el President de la Federació Catalana de Vela,  Xavier Torras, el vicepresident de la Federació Catalana de Vela, Sergi Cadenes, President de la Classe Optimist, Xavier Garcia, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Salou, Daniel López, regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de Salou, David González i Responsable de la Secció de Vela del Club Nàutic Salou, Josep Oliva.