Tot preparat per al 2n Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada

Dissabte 21 d’abril, Cambrils acull la segona edició del Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada. Aquest concurs està organitzat per Germans Guasch SA, amb la col•laboració de la secció de pesca del Club Nàutic Cambrils.

El Barracuda Tour és un campionat de pesca internacional, en el qual participen més de 500 aficionats a la pesca de tot el món. Els Selectives territorials decideixen els classificats que accediran a la gran final del Barracuda Tour de Beneteau, que tindrà lloc del 30 de maig al 2 de juny a Port du Crouesty, França.

El 2n Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada està organitzat per Germans Guasch amb la col•laboració de la secció de pesca del Club Nàutic Cambrils. El concurs comptarà amb els patrocinis de Suzuki Marine, empresa líder en motors forabord per a embarcacions, Daiwa, reconeguda marca del matèria de pesca que és al seu torn patrocinador de la Gran Final del Barracuda Tour, i Barcelona Charter, empresa de lloguer d’embarcacions amb base a Cambrils, entre d’altres empreses també vinculades al territori i a la nàutica.

Un torneig de pesca en què els participants podran gaudir d’una divertida jornada en un ambient molt familiar. El concurs dóna la possibilitat que tothom participi gràcies a que es celebra de modalitat lliure.

El primer premi del Selective de Cambrils és el passaport a la Gran Final del Barracuda Tour a França. Dos participants de l’embarcació guanyadora representaran la Costa Daurada a la Gran Final que se celebrarà a Port du Crouesty, Arzon.

Hi haurà també trofeus per al 2n i 3r classificat i peça més gran, així com diversos premis a sortejar entre tots els participants. Entre ells també es sortejarà una tercera plaça per a la Gran Final. D’aquesta manera, l’organització ofereix l’oportunitat a que qualsevol participant, independentment del resultat durant el concurs, opti a gaudir de la gran final que reuneix els millors pescadors

La benvinguda als participants es realitzarà a les 7: 30h del matí, revisant amb els patrons tota la informació de registre necessària i aportant les indicacions que siguin oportunes durant la reunió de patrons. A continuació, de 8 a 13h, tindrà lloc el concurs. Les embarcacions podran pescar entre el Far de Salou i el Far de Tortosa, amb tècnica lliure, respectant la normativa especificada a les bases. No es pot sobrepassar la quantitat de canyes llicenciades, ni capturar espècies no permeses o bé mesures indegudes. Les captures es donaran al Banc d’Aliments. El preu és de 50 € per participant (patrons i tripulació) i inclou el cobert en el dinar de germanor que tindrà lloc el mateix dissabte després de la competició, seguit del lliurament de premis, i una actuació d’animació. Els acompanyants que no vagin a bord i desitgen participar hauran d’abonar la mateixa quota d’inscripció. Les inscripcions ja estan obertes.

Aquells que necessitin embarcació poden llogar una a través Barcelona Charter, a un preu especial per a la competició, i tramitar la corresponent llicència de pesca mitjançant el Club Nàutic o bé en línia.

Les inscripcions es poden tramitar en línia a través del formulari inclòs en www.pescabarracuda.com i també a les oficines del Club Nàutic Cambrils.

Facebook Comments

Deixa un comentari