Primers canvis evidents després d’un mes de l’inici de les obres de remodelació

Les obres de remodelació segueixen els seu curs i els canvis cada cop són més evidents. Aquesta setmana del 5 de novembre els treballs s’han centrat, sobretot, a la R2 i al Moll de Llevant. Pel que fa a la R2 s’ha procedit al reforç estructural de les piles de formigó. El proper dilluns, ja es retiraran els encofrats submergits que s’havien col•locat al voltant de les piles a reparar (tal i com havíem informat en l’últim comunicat), el que significa que a mitjans de la propera setmana es començaran a col•locar els nous pantalans.

Una altra dels canvis que comença a ser evident és el del moll de Llevant. Aquesta setmana finalitzarà la demolició de tots els caps i per tant, també s’efectuaran els treballs de retirada de les actuals plaques de formigó. Per aquest motiu durant la propera setmana el vial de Llevant romandrà tancat al trànsit. Per accedir a la dàrsena esportiva caldrà utilitzar el vial de Ports (tant per a entrar com per a sortir).

Per tal que quedi clar per quina zona s’ha de circular, davant de l’esplanada de l’Escola de Vela, s’ha senyalitzat el carril de circulació que s’haurà d’utilitzar durant els propers dies i que voreja l’edifici de l’escola de vela per les façanes nord i oest.

Un altre dels canvis importants aquesta setmana és el que té a veure amb la construcció del futur nou moll d’espera. S’han iniciat els treballs de dragat de l’escullera existent per tal d’executar les piles de formigó sobre les quals es sustentaran les plaques de formigó que conformaran la L8. Per motius de seguretat s’ha tallat el trànsit rodat a la part final de l’espigó, però els usuaris de la L7 podran continuar accedint a les seves embarcacions transitant a peu de l’actual moll L7.

Destacar també que a l’esplanada del varador, ja s’estan executant els nous morts de fondeig.

Pel que fa a les propers actuacions, un cop el pantalà R2 estigui finalitzat, es procedirà a traslladar les embarcacions de la L6, per tal de procedir a la demolició d’aquest pantalà. S’informarà degudament de les dates en les que es procedirà a fer aquests moviments.

Facebook Comments

Deixa un comentari