Es reprenen les obres després de les festes de Nadal

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Després de les festes de Nadal, aquesta setmana s’ha reprès l’activitat a les obres de remodelació del Club que segueixen avançant sense contratemps.

Tots els mòduls que conformen la palanca de la R2 ja estan muntats, inclosa l’ampliació de 22,65 metres i la “T” de l’extrem.

La “T” final de la R3 ja te els nous pilots muntats i es preveu que en els propers dies s’obri a l’ús dels socis.

Pel que fa a la nova palanca de la R1, ja s’han col·locat els pilots corresponents als primers 80 metres de pantalà. Està previst que l’execució de pilots es finalitzi la setmana vinent.

Paral·lelament, a finals de la setmana vinent també es començaran a executar els encepats dels pilots  més propers al moll de Ribera. En quan a la demolició de l’actual R1 està pràcticament finalitzada, restant únicament la retirada de les antigues palplanxes metàl·liques.

A la palanca de la L6 ja s’han desmuntat totes les plaques de formigó que conformaven l’antiga L6 i actualment es treballa en el reforç de les piles existents, abans de procedir a la col·locació dels nous mòduls d’alumini.

Pel que fa a la L8, ja s’han executat les 6 piles de formigó que sustentaran les plaques del nou pantalà i s’ha col·locat novament tota l’escullera que es va dragar per a l’execució de piles. Queda una petita part de talús per reforçar, que es farà amb nova escullera d’aportació. La col·locació de les plaques de formigó amb les que es coronarà la L8, s’espera per a finals de gener de 2019.

Una de les parts de l’obra més visible i que més canvis experimenta és el passeig de Llevant. Les estructures del conjunt rampa/escales del final del passeig estan ja finalitzades. Pel que fa  la rampa i escales de l’inici del passeig estan pràcticament enllestides quedant nomes la part de les escales. Tanmateix, el paviment està ja col·locat en un 95% del tram. Queda només pendent el reforç amb escullera del talús.

Finalment destacar que l’escar ha experimentat un avanç notable. Es segueix treballant igualment amb el reblert.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari