Ricard Castellví, Lluís Fargas i Sergi Sevil participen al Campionat d’Europa de Làser 4.7 a Hyères (França)

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Ricard Castellví, Lluís Fargas i Sergi Sevil finalitzaven aquest passat dissabte 25 de maig la seva participació al Campionat Europeu de Làser 4.7 a Hyères, França.

El Campionat, que ha durat una setmana, ha celebrat 12 proves, de les quals Ricard Castellví va fer un primer i va estar tots els dies entre els 3 primers. De fet, les serioses opcions a pòdium s’esvaïen en la darrera prova, quan una penalització el feia caure fins la quarta posició, a tan sols 2 punts del bronze.

Pel que fa als seus companys de Club, Lluís Fargas, també en grup Or, acabava 34è i Sergi Sevil, en Plata, 109è. Una competició amb 267 regatistes en la classe masculina i 130 en la femenina.

Món Cañellas pren part al Campionat d’Europa de Làser Standard a Porto (Portugal)

També participava els mateixos dies Món Cañellas al Campionat Europeu, en el seu cas, de Làser Standard i a Porto, Portugal. El cambrilenc s’ha enfrontat a 104 regatistes més i finalment, després de 12 proves, quedava 74è de la general, remuntant en la fase final del Campionat.

 

En tots dos Campionats s’han viscut jornades meteorològiques de vent i mar molt variables, destacant la polivalència dels regatistes del Club Nàutic Cambrils en tot tipus de condicions.

Facebook Comments

Deixa un comentari