Últimes places disponibles per participar al projecte Vela d’Igualtat

L’últim cap de setmana de setembre es va iniciar el projecte Vela d’Igualtat. Una proposta impulsada per la Federació Catalana de Vela que te com a objectiu igualar les condicions entre homes i dones a l’esport de la vela i en la que s’hi han unit diferents  clubs nàutics catalans, entre ells el nostre.

La iniciativa s’ha repartit en tres caps de setmana , 29 i 30 de setembre,  6 i 7 d’octubre i el del 20 i 21 d’octubre. Aquest últim és l’únic en el que encara hi queda una  plaça per a una dona. Els participants navegaran 3 hores el dissabte i 3 hores el diumenge. Serà l’oportunitat perfecte per començar-se a posar la pell dels navegants oceànics a bord d’un dels J80 de l’Escola de Vela en un entorn incomparable. Les tripulacions seràn mixtes i es distribuiran les tasques a desenvolupar per torns per tal de provar-les totes. Els cursos tenen un preu de tan sols 59 €.

A més, els navegants entraran al sorteig d’una experiència única: navegar en una embarcació com les que competeixen a la Vendée Globe i la Barcelona World Race. Durant 24 hores, una tripulació mixta es posarà a la pell de les tripulacions d’aquestes regates. Viurà la velocitat i les emocions de navegar a bord de l’IMOCA 60 SailOne, assumint totes les tasques i torns propis de la navegació oceànica.

Els interessats poden enviar-nos un mail a premsa@clubnauticcambrils.com

Facebook Comments

Deixa un comentari