Zsombor Denes, guanyador de la regata infantil solidària Proactiva Open Arms

Premsa Club Nàutic

, ¡

El Club Nàutic del Masnou ha organitzat aquest passat cap de setmana, 10 i 11 de febrer,  la I Regata Infantil Solidària Proactiva Open Arms. La regata va reunir més de 150 regatistes catalans de la classe Optimist en edats compreses entre els 8 i els 15 anys i forma part del Circuit català de regates que finalitzarà amb la celebració de la regata al Club Nàutic de Salou els dies 3 i 4 de març.

El regatista del Club Nàutic Cambrils Zsombor Denes es va proclamar guanyador de la regata en la categoria Optimist G2. En aquesta categoria també van participar-hi altres regatistes del Club, com Santiago Alberto en la vuitena posició de la general i segon en la categoria A, Guillem Mateu, en l’onzena o Guillem Mateu (15), Alvaro Malo (39) o Mar Fernández (66).

En la categoria Optimist G1, també hi van participar Joan Fargas, tercer classificat en la categoria C i que va finalitzar en la posició 53. Es poden consultar els resultats en el següent enllaç http://nauticmasnou.com/regates/regata-solidaria-proactiva-open-arms/

La competició es va realitzar en 2 jornades en les què els regatistes van competir una de les proves del circuit català d’Optimist, i al seu torn es van sensibilitzar sobre la principal missió de Proactiva Open Arms, organització no governamental i sense ànim de lucre, que rescata del mar als refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresaUn cop finalitzada la regata es va celebrar un sorteig solidari de material cedit per esportistes i empreses que han volgut solidaritzar-se amb Proactiva Open Arms i els fons recaptats es destinaran íntegrament amb la finalitat que l’ONG pugui continuar amb aquesta tasca gràcies a la solidaritat de tots.