El 7 de setembre els socis tenen una nova cita amb el CNCB

El Club Nàutic Cambrils celebrarà el seu tradicional Sopar Social el dissabte 7 de setembre. Aquest és un dels actes més populars entre els nostres socis. De fet, el Sopar Social té com a objectiu homenatjar als socis que porten 25 o 50 anys al Club, alhora que serveix com a festa per acomiadar l’estiu i gaudir dels amics i la bona companyia.

 

En els propers dies el CNCB donarà més detalls d’aquesta nova edició. Però ja els podem avançar que s’està preparant una gran festa a la zona de la nova L3, amb un sopar molt especial, cuidant fins l’últim detall on el bon menjar i les sorpreses hi estaran presents. La Vetllada s’allargarà fins ben entrada la nit amb DJ i molta música.

 

El menú d’aquest any tindrà un preu de 40€ per soci i constarà d’un aperitiu amb 5 plats per escollir, ‘Show Cooking’ de carn i peix, un primer i un segon plat. El menú es completa amb postres, bodega i cafès o infusions.

 

Serà una nit màgica a la qual convidem a tots els socis per tal de ser el màxim de persones i aconseguir que sigui inoblidable!

Facebook Comments

Deixa un comentari