60 embarcacions participen a l’11è Concurs de Pesca del Calamar del CNCB

L’embarcació Goretty, de Rafael Orts, del Reial Club Nàutic de Tarragona, era la guanyadora de l’11è Concurs de Pesca del Calamar, amb 5,3 quilos de captures. La competició, que es va celebrar el passat dissabte 18 de novembre, va batre el rècord de participants.

Organitzat pel Club Nàutic Cambrils, l’11è Concurs de Pesca del Calamar donava el tret de sortida a dos quarts de quatre de la tarda, després de celebrar-se la reunió de patrons. Les 60 embarcacions participants arrencaven motors rumb a les millors posicions per aconseguir el major nombre de captures possible. Cal destacar que es va limitar el número d’inscripcions a 60 per tal de garantir l’excel·lència de la competició i posteriors activitats, fet que va comportar que vàries embarcacions no hi poguessin prendre part. D’altra banda, això fa constar el bon lideratge del delegat de pesca del CNCB, Carlos Rubio, i la feina prèvia al concurs. Per cert que l’equip Burburin Fishing, coneguts al món de la pesca esportiva, hi van ser presents comprovant de primera mà la qualitat de la competició.

Van ser quatre hores intenses de pesca, en les quals només 11 embarcacions no van obtenir capcaptura, i que finalitzaven amb el pesatge per part de cada un dels participants. Abans del sopar, els participants van poder gaudir de caldo calent a càrrec de de Barlovento i de vermut,obsequi de Vermuts Miró.

L’embarcació Goretty, de Rafael Orts, del Reial Club Nàutic de Tarragona, n’era la guanyadora, amb 5,3 quilos de captures. L’embarcació Soyar, d’Eloi Martínez, de també el Reial Club Nàutic de Tarragona, va quedar segona amb 4,9 quilos i s’enduia a més el premi al major número de captures, amb un total de 19 calamars. La tercera posició va ser per Peixjavalí, de Josep Català, del Club Marítim de Torredembarra, amb 4,2 quilos de captures. El premi a la peça més gran va ser per a l’embarcació Trampa IV, de Fernando Garcia, del Club Nàutic Cambrils amb un calamar de 0,950 quilos.

El repartiment de premis es va realitzar a la gran carpa on es va celebrar el sopar. Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, juntament amb Camí Mendoza, regidora de turisme, platges i esports, encapçalaven uns parlaments en els quals hi va haver cabuda per l’agraïment a tot l’equip organitzatiu del concurs i als participants del mateix.

La vetllada es va completar amb el sorteig de diferents obsequis gentilesa dels patrocinadors de l’esdeveniment.

Des de la secció de pesca del Club Nàutic Cambrils celebren el rècord de número d’embarcacions participants en aquesta competició i el bon ambient viscut durant tota la jornada, fet que referma l’aposta del Club per la difusió i promoció de la pesca, que contempla diferents accions al llarg de tot l’any, com xerrades i diferents competicions.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari