Així ha canviat el Club Nàutic Cambrils amb les obres de remodelació

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils ha presentat aquest divendres, a través de les xarxes socials, un vídeo resum de la primera i segona fase d’obres finalitzades aquest estiu. La peça audiovisual, que es va enregistrar durant 6 mesos, recull l’acte de col·locació de la primera pedra on hi van assistir les autoritats locals i importants representants del sector portuari; els canvis en l’organització dels pantalans així com les obres d’ampliació de la nova L4 i que permet acollir embarcacions de grans eslores.

L’equip directiu del CNCB ha assegurat que aquest vídeo és l’exemple de la intensa feina feta en els darrers mesos i de l’evolució del Club Nàutic cap a un model encara més sostenible, sensible amb el medi ambient i que incorpora tecnologia d’avantguarda en la regulació dels consums d’aigua i llum. Així mateix, se sosté que les obres realitzades conformen el dibuix del Port de Cambrils dels pròxims 25 anys.

Des del CNCB se segueix treballant amb les administracions locals i territorials per tal d’iniciar els tràmits de la 3a fase de les obres i espera poder anunciar-les ben aviat. Cal recordar que la inversió feta pels socis del CNCB supera els 7 MEUR i ha estat assumida íntegrament pels socis del Club.

El vídeo ha estat rodat i editat per l’empresa BeDrone amb l’estreta col·laboració del Club Nàutic Cambrils.

Link vídeo: https://youtu.be/gOgMSLequvM

Facebook Comments

Deixa un comentari