Competicions nacionals i internacionals per als nostres regatistes aquesta Setmana Santa

La Setmana Santa s’aprofita per celebrar diverses regates a nivell nacional i internacional. És el cas del Hempel World Cup Series a Gènova, Itàlia, on hi són Carla i Marta Munté competint amb 49erFX juntament amb 48 equips més. Es celebra del 14 al 21 d’abril i de moment s’han realitzat 3 proves de les 12 programades, ja que el vent no està acompanyant. Amb tot, les del Club Nàutic Cambrils són sisenes. També hi està Jordi Xammar en 470 però de moment la seva classe no ha pogut disputar cap prova a causa de la meteorologia adversa.

D’altra banda fins a Gran Canària hi han viatjat Alicia Fras i Maria González per participar en el Campionat d’Espanya de 29er. En ell hi prenen part, des de dimarts 16 d’abril i fins aquest proper dissabte, les 16 millors tripulacions espanyoles de la classe i al tancament d’aquesta noticia i després de 4 proves Fras i González van cinquenes a la taula.

Finalment s’està disputant el Campionat d’Espanya d’Optimist a València fins demà i en el qual hi participen els regatistes del Club Nàutic Cambrils Natàlia Garcia, Joan Fargas i Santi Alberto. Una competició amb els 149 millors Optimist de tot l’Estat.

 

 

Facebook Comments

Deixa un comentari