Aprenentatge i diversió per als més petits al Casal de Mar

Són les 9 del matí i comencen a arribar els nens i nenes del Casal de Mar del Club Nàutic Cambrils. Després de prendre’ls-hi la temperatura, es treuen les sandàlies abans d’entrar a l’aula, es renten les mans, i es posen la seva samarreta taronja, ben llampant, per distingir-se, i inicien les activitats de la jornada. La primera d’elles, unes nocions bàsiques de navegació.

A través d’un gran dibuix i puzle, els hi expliquen les parts d’una embarcació, que hauran d’anar col·locant al seu lloc corresponent.

A les deu es preparen per sortir a l’aigua. Normalment és una petita travessia amb els raqueros, sortint del port i coneixent l’entorn de Cambrils. A vegades, si el mar està en calma, es diverteixen amb la banana o amb la llanxa. I fins i tot han pogut practicar amb els caiacs.

Un cop a terra, esmorzen i fan la manualitat del dia, sempre amb materials per reciclar, ben colorits i relacionats amb la mar. Ja pot ser un marc de fotos, un clauer, un mòbil, uns prismàtics. La qüestió és posar-hi imaginació i creativitat.

Més tard van a la platja, a jugar a la vora del mar i refrescar-se.

La darrera hora és per acabar manualitats i jugar, fins que s’acomiaden, després d’un intens matí, desitjant tornar l’endemà!

Per comprovar-ho, encara queden algunes setmanes d’estiu per endavant. Les inscripcions segueixen obertes a la pàgina web del Club.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de FLICKR.

Facebook Comments

Deixa un comentari