El Barlovento, un lloc clau al CNCB i a Cambrils

El Barlovento és un atractiu més del Club Nàutic Cambrils, però també del municipi, per la seva privilegiada ubicació, des de la qual es pot veure tota la façana marítima, a més de les muntanyes i les millors postes de sol de Cambrils. Però a més, és un lloc de trobada per a socis del CNCB, per als regatistes de l’Escola de Vela, per a aquells que el coneixen de fa anys o per aquelles altres persones que el descobreixen de casualitat.

Al Barlovento s’hi pot esmorzar, dinar, sopar, gaudir d’una copa amb els amics o la família, assaborir barbacoes argentines o fins i tot fer ioga els dissabtes a primera hora del matí.

Però a més té un lligam especial amb l’Escola de vela. Situat a tocar d’aquesta, al Barlovento s’hi reuneixen regatistes, tècnics i monitors abans o després d’entrenar o els seus pares i mares mentre els esperen. Al Barlovento hi celebren dinars tots plegats, entregues de premis, victòries i també alguna que altra derrota.

Va tornar a obrir portes a finals del mes de maig i des de llavors no ha aturat la seva activitat, tot i coincidir amb els mesos més complicats, després del confinament, en un estiu que no està sent del tot normal.

Amb tot, cada dia, des de les 9 del matí i fins ben entrada la nit, dóna servei, disposat a fer front a uns mesos estranys, seguint totes les mesures de seguretat i neteja, fent del Barlovento un lloc segur i atraient. En definitiva és un lloc de trobada per a aquells que volen relaxar-se i passar una estona de desconnexió.

Facebook Comments

Deixa un comentari