Arrenca la temporada d’exposicions amb les aquarel·les de Lydia Cuevas

L’artista Lydia Cuevas serà l’encarregada d’inaugurar la primera exposició de la temporada al saló social del Club Nàutic Cambrils. Es tracta d’una mostra del seu treball aquests dos últims anys. Un recull de 22 quadres i 12 aquarel·les sense emmarcar de diverses mides que quedaran inaugurats oficialment dimecres 1 de maig a les 12:30h.

Lydia Cuevas va néixer el 1964 a Aquitania, França, però des de ben petita va viure a Castro Urdiales, Cantàbria. Fa deu anys es va traslladar a Cambrils, època en la qual va començar a dedicar-se a la pintura de forma professional. Tot i que ha experimentat amb moltes tècniques, cultiva l’aquarel·la ja que és amb la que millor s’expressa.

Durant aquests anys ha rebut diversos premis. L’últim va ser per l’exposició col·lectiva d’aquarel·la de les III jornades artístiques de Úbeda, a Jaén, aquest 2019. També ha estat seleccionada dues vegades per la Biennal d’Aquarel·la de Portugalete.

Per conèixer-la millor només cal visitar la seva exposició o apropar-se al seu taller, que té al carrer Riudoms de Cambrils.

Facebook Comments

Deixa un comentari