Una setmana i arrenca la 12 edició de la Fira Marítima Costa Daurada

En una setmana arrenca la 12ª edició de la Fira Marítima Costa Daurada on els principals agents del món de la nàutica, activitats lúdiques, esportives i professionals es trobaran durant els dies 3, 4 i 5 a Cambrils

La inauguració de la fira serà el divendres dia 3 a la tarda i comptarà amb la presència d’Isidre Gavín, secretari d’infraestructures i Mobilitat que acompanyat de la resta d’autoritats i regidors del consistori donaran el tret de sortida oficial a l’edició d’enguany. Dissabte al matí és el moment escollit per l’organització de la Fira Marítima per les xerrades i els tallers organitzats per l’edició d’enguany dirigits a professionals amb el repte de la sostenibilitat i la cura del medi ambient com un dels objectius principals.

Entre les activitats esportives destaquen la presentació del projecte de vela accessible amb la Fundació Johan Cruyff així com el Campionat de motos d’aigua. Les tradicionals demostracions i exhibicions completen el cartell d’activitats d’aquesta edició.

Enguany, respirem mar!

ESPOT:

https://www.youtube.com/watch?v=NBwz8_jaYK0

PROGRAMA:

Facebook Comments

Deixa un comentari