Nombrós Trofeu Fira Marítima Costa Daurada – Regata d’ascens Grup 3

El Club Nàutic Cambrils va celebrar el cap de setmana del 6 i 7 de maig el Trofeu Fira Marítima de la Costa Daurada – Regata d’ascens Grup 3. Una regata que va deixar en les tres primeres posicions a regatistes del Club local: Santi Alberto, Koldo Urrutia i Zsombor Denes. Amb tot, es va donar trofeu als 10 primers de G3 i als 5 primers dels Grups 1 i 2.

El campionat formava part del circuit de regates d’ascens de G3, que acabarà amb el Campionat de Catalunya al Masnou a principis de juny. Per tal de pujar de categoria han de complir un mínim de proves. Aquesta ha estat de moment la prova més nombrosa, amb els clubs de la zona i 33 regatistes. Pel  que fa a G1 i G2, també eren 33 i van competir a mode d’entrenament.

El Trofeu Fira Marítima de la Costa Daurada començava dissabte, jornada en la qual només van poder navegar els grans, per la forta mestralada. Aquests van fer 3 proves.

Diumenge, amb millors condicions, van navegar els 66 regatistes, realitzant 3 proves més.

En G1 guanyava Elba Martínez del Club Marítim de Torredembarra, seguida de Miguel Cairo, del Club Nàutic Cambrils.

En G2 el millor posicionat de Cambrils va ser Joan Fargas, que quedava 8è.

En G3 els tres primers van ser cambrilencs. Santi Alberto, Koldo Urrutia i Zsombor Denes s’enduien trofeu, a més de la resta de regatistes fins a la desena posició i d’Iker Mujica, també de Cambrils, per ser el regatista més jove del Trofeu, amb tan sols 7 anys.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari