Cap de setmana de núvols

Dissabte, cel entre mig i molt ennuvolat a punts del litoral i prelitoral, amb nuvolositat més compacta al sector central de la zona i a l’extrem sud. Són probables alguns ruixats dispersos, d’intensitat feble o localment moderada a punts del litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud de la zona.

La temperatura mínima no experimentarà canvis importants. La màxima baixarà lleugerament.

De matinada i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component sud a l’interior i de component sud i est al litoral; serà d’intensitat fluixa amb cops moderats.

Diumenge de matinada el cel estarà entre mig i molt ennuvolat a bona part del territori. A mesura que avanci el matí la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat, tret de punts del litoral i prelitoral, sobretot al sector central de la zona, on es mantindrà cobert o molt ennuvolat.

És probable algun ruixat dispers i d’intensitat feble o localment moderada a punts del litoral i prelitoral, sobretot durant la primera meitat del dia i, en especial, al litoral sud. S’acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació.

Temperatures semblants a dissabte.

El vent de matinada i al final del dia serà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada s’imposarà de component sud i est.  

Pel que fa a l’estat de la mar, tindrem marejol dissabte i maror diumenge.

Facebook Comments

Deixa un comentari