Representació del CNCB a la 48a edició del Trofeu de Vela Conde de Godó

L’embarcació “Món de l’Ona II”, de Ramon Cañellas, ha participat a la prestigiosa regata organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona del 27 al 30 de maig. La tripulació del CNCB participava en la classe ORC. Per la seva part, el regatista de Club Nàutic Cambrils Alberto Guillén també hi va competir, a bord del “Bodega Can Marlés”, en la classe J70.

La regata va començar el divendres amb vent de garbí amb 10 a 14 nusos d’intensitat i mar poc agitat, unes condicions idònies per a la competició. Aquest dia la flota de creuer va realitzar dues proves i tres la de J70. Dissabte va ser una bona jornada per a tothom, ja que es van poder realitzar tres proves en creuer i quatre en J70. En canvi, el diumenge el vent va trigar a aparèixer i mentre la flota de J70, va aconseguir fer una prova després d’un ajornament de més de dues hores, la flota de creuer es veia obligada a anul·lar les seves proves.

Finalment, l’embarcació de Club Nàutic Cambrils “Món de l’Ona II” quedava setena en creuer i el “Bodega Can Marlés”, amb Alberto Guillén a bord, quedava sisè. Precisament Guillén participarà al Campionat de Catalunya de J70 que se celebra a l’Escala de l’11 a l’13 de juny.

Facebook Comments

Deixa un comentari