Cap de setmana ennuvolat

La nuvolositat augmentarà lentament de sud-oest a nord-est al llarg del dissabte. El cel quedarà progressivament molt ennuvolat a la meitat sud durant el matí, així com a partir del vespre també a la resta del territori.

S’esperen alguns ruixats febles i minsos a l’extrem sud a partir del final del matí, així com al final del dia podran afectar altres indrets del litoral i del terç oest. S’acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants.

Temperatura mínima lleugerament més alta, sobretot a l’extrem sud on localment l’ascens serà moderat. La màxima serà similar en general, o puntualment més baixa al terç sud i a Ponent.

La visibilitat serà entre bona i regular al terç sud i la resta del litoral, i entre bona i excel·lent a la resta.

Vent fluix i de direcció variable en general, amb terral fluix al litoral al principi i de nou al final del dia. Durant les hores central de la jornada predominaran els components sud i est al litoral.

El cel estarà molt ennuvolat o cobert, sobretot a la meitat sud del país, amb alguna clariana transitòria.

Diumenge són probables alguns ruixats febles i minsos a l’extrem sud i altres zones del litoral. A partir de mitja tarda, en podran afectar qualsevol punt. S’acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. La cota de neu rondarà els 1700 metres.

Temperatura mínima lleugerament o moderadament més alta. La màxima serà similar en general o lleugerament més baixa, si bé al terç sud pujarà lleugerament.

La visibilitat serà entre bona i regular.

A la meitat oest el vent bufarà fluix i variable al principi i al final del dia. Al centre de la jornada s’imposarà el component nord i oest, entre fluix i moderat. Malgrat tot, hi haurà mestral a les Terres de l’Ebre amb alguns cops forts durant tota la jornada. A la resta el vent serà fluix i variable.

Pel que fa a l’estat de la mar, hi haurà marejol tot el cap de setmana.

Facebook Comments

Deixa un comentari