Primer cap de setmana de tardor amb temps variable

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Cel serè o poc ennuvolat en general la tarda de divendres. Fins al migdia no es descarta alguna precipitació feble i aïllada a punts de la meitat Sud del litoral. La temperatura serà lleugerament més alta, tant la mínima, com la màxima.

El dissabte el cel estarà ennuvolat per intervals de núvols baixos, més compactes a la meitat Sud del litoral i el prelitoral i més trencats a la tarda al quadrant Nord-Oest. A la tarda no es descarta alguna precipitació feble, aïllada i inapreciable o minsa a la meitat Sud del litoral i el prelitoral. Així mateix, el vent, de Llevant, serà fluix i amb velocitats d’entre 3 i 9 nusos. La visibilitat serà entre bona i regular. La temperatura mínima es mantindrà sense canvis significatius o baixarà lleugerament, mentre que la màxima serà lleugerament més baixa.

Finalment, el diumenge lluirà el sol i s’arribarà als 29 graus de màxima. El vent serà de component Sud-Sud Oest amb velocitats d’entre 4 i 8 nusos. De matinada el cel estarà molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i Sud. Així mateix, de matinada no es descarta alguna precipitació feble, aïllada i inapreciable o minsa al litoral Sud.

El vent serà fluix i de direcció variable a l’inici i al final del dia, amb predomini del terral al litoral. Durant les hores centrals de la jornada s’imposarà el vent de component Sud i Oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort a la tarda al Nord del litoral central.

En relació a l’estat de la mar, hi haurà marejol majoritàriament tot el cap de setmana, a excepció de dissabte al migdia i tarda que canviarà a maror.

Facebook Comments

Deixa un comentari