El CNCB participarà en la 58a edició del Saló Nàutic de Barcelona 2019 que presentarà grans novetats en sostenibilitat

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Les principals firmes del sector nàutic a nivell mundial aposten pel Saló Nàutic Internacional de Barcelona per tal de donar a conèixer les seves últimes novetats i primícies. Així, la 58a edició del certamen organitzat per Fira de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN) reunirà a la flota més innovadora tant en l’àmbit de les embarcacions a vela com a les de motor, consolidant al saló com l’esdeveniment líder del sector nàutic espanyol i un dels més importants d’Europa. El CNCB hi estarà present amb diferents activitats organitzades per l’edició d’enguany.

La 58a edició del Saló Nàutic de Barcelona, que tindrà lloc del 9 al 13 d’octubre, comptarà amb 290 expositores i més de 700 embarcacions, de les quals 180 en aigua. D’aquesta manera, el Saló Nàutic Internacional de Barcelona comptarà, de nou, amb una mostra molt representativa de les empreses líders, algunes d’elles noves al certamen barcelonès, que presentaran diverses novetats mundials amb dissenys.

Més d’un centenar de trobades professionals de negocis, una competició internacional de startups, el primer Fòrum Nàutic Femení i una jornada sobre el present i el futur dels residus marins. Aquestes són algunes de les activitats programades per l’organització del Saló Nàutic Internacional de Barcelona per als professionals del sector i que consoliden al certamen de Fira de Barcelona com a la plataforma de dinamització sectorial més gran d’Espanya.

La 58a edició del Saló Nàutic de Barcelona anirà més enllà de la seva gran oferta comercial i expositiva per oferir als seus professionals el millor escenari per fomentar les oportunitats de negoci, el networking i el coneixement. Per això, es desenvoluparan unes jornades dedicades exclusivament als professionals en l’esdeveniment organitzat per Fira de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN). Així mateix, i després de l’èxit de les passades edicions, el Saló Nàutic organitza la tercera edició dels Professional Meetings, prop d’un centenar de trobades professionals de 20 minuts de durada per generar contactes i noves oportunitats de negoci entre els professionals del sector i que tindran lloc els dies 9, 10 i 11 d’octubre a la zona Business Area al costat de l’estand de ANEN, prèvia inscripció a través del web del saló.

L’ecologia té en l’entorn marí un dels seus punts més sensibles. Els camps de posidònia, les emissions de gasos, els antiincrustants usats per a la protecció dels cascs de les embarcacions esportives i d’esbarjo, l’eficiència en els consums, les fonts d’energia alternatives i renovables… Aquests i alguns més integren en bona part el llarg sumari de temes als quals cada dia la nàutica d’esbarjo, un prisma amb multitud d’arestes el denominador comú del qual és la sostenibilitat, haurà de prestar més atenció.

En aquest sentit, el Saló Nàutic Internacional de Barcelona, com a centre de referència i aglutinador de les diverses sensibilitats de la nàutica esportiva i d’esbarjo, i complint amb el seu permanent compromís envers el medi ambient marí, en aquesta edició de 2019 adopta el lema ‘Rumb a la sostenibilitat’, una problemàtica en la qual estan treballant activament no pocs actors, com les drassanes, els fabricants d’equips i motors, les diferents associacions empresarials com Anen i Adin, i les federacions esportives, les escoles nàutiques i les associacions d’usuaris, tots cada dia més conscients d’aquest greu problema.

Facebook Comments

Deixa un comentari