La Regata Carla-Trofeu Cambrils a Bon Port omple el CNCB d’esport i solidaritat per la investigació de la Síndrome de RETT

La Regata Carla-Trofeu Cambrils a Bon Port va finalitzar el passat diumenge 22 de setembre a la tarda després de dos dies d’activitat esportiva, concerts, degustacions gastronòmiques i activitats solidàries i familiars de tota mena. Tot i que la meteorologia va obligar a endarrerir l’inici de la competició i cancel·lar el mercadet solidari organitzat conjuntament per Unió de Botiguers, l’edició d’enguany tanca amb bones sensacions i amb la mirada posada en l’any vinent.

En clau de detall, la Regata Carla-Cambrils a Bon Port va recaptar més de 2.500€ i va repartir centenars de regals de diferents patrocinadors, col·laboradors i empreses que han volgut sumar-se a la gran festa per recaptar fons i donar visibilitat a la investigació de la Síndrome de RETT. La suma de diners es donarà íntegrament a La Marató de TV3 dedicada enguany a la investigació de malalties minoritàries.

Una festa Holi i l’entrega de premis amb la presència de diferents autoritats del govern local, de l’actual Junta Directiva i de representants del món de la vela van donar per tancada aquesta IV edició. Ramon Vallverdú, president del CNCB, assegura que “tot l’esforç fet per l’equip de voluntaris, comitè organitzador i esportistes ha tingut el resultat esperat i desitjat. L’objectiu més important per a nosaltres era sumar a la investigació de la Síndrome de RETT i donar visibilitat a la malaltia”. En aquest mateix sentit, el president de la Federació Catalana de Vela, Xavi Torres, ha assegurat també que “els valors de l’esport i del món de la vela van de la mà amb l’esforç, el compromís i la solidaritat de manera que no es podia faltar en aquesta cita.” Així mateix, Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils, va mostrar tot el suport del consistori en projectes esportius i solidaris com el de la Regata Carla. Finalment, Artur Griñó, pare de la Carla, nom va agrair la implicació rebuda per tal de fer possible l’esdeveniment.

La competició va arrencar dissabte al migdia, podent-se celebrar únicament una prova. Diumenge, amb millors condicions de vent es van poder fer dues proves per a cada classe. Cal destacar la bona feina de l’equip de mar, doncs les variables meteorològiques ho va posar molt difícil. Passades les sis de la tarda arribava un dels moments més esperats de la jornada, el repartiment de trofeus, que quedava de la següent manera:

 

Optimist Grup 3
1r. Gisel Fontana del Club Nàutic Cambrils
2n. Adam Gasol del Club Nàutic Cambrils
3r. André Pinyol del CN Hospitalet de l’Infant

Optimist Grup 2
1r. Bruno Garcia del CN Estartit
2n. Iker Múgica del Club Nàutic Cambrils
3r. Alvar Vila del CN Salou

Optimist Grup 1
1r. Albert Pujol del CN Salou
2n. Ricardo de March del Club Nàutic Cambrils
3r. Miguel Garcia del Club Nàutic Cambrils

420
1s femenines: Eva Rolan i Laia Garcia del RCN Tarragona
1r. absolut i 1r. U19 Nacho Davila i Javier Mestre del CN Balís
2n. Sebastian Riquelme i Miquel Pérez del CN Balís
3r. absolut i 1r U17 Alex Martin i Pablo Mas del CN Masnou

LÀSER 4.7
1r. U17 Santi Alberto del Club Nàutic Cambrils
2n. U17 Víctor Cordobés del CN Garraf
3r. U17 Pablo Coll del RCN Valencia
1a U18 i 1a femenina Elba Martínez del CN Salou
2n U19 Marcos Altarriba del RCN Valencia
3r. Arnau Gelpí del CN Arenys de Mar

LÀSER RADIAL
1a femenina Mariona Rahola del CN Vilassar
1r. Ricard Castellví del Club Nàutic Cambrils
2n. Gregorio Urdanibia del CN El Masnou
3r. Miguel Cairo del CN Salou

 

Esgotades les polseres i les samarretes solidàries de la regata

Amb la finalitat de difondre el missatge de la Regata Carla, el Club Nàutic Cambrils va posar a la venda 300 polseres solidàries i samarretes i destinar els beneficis obtinguts a la investigació d’aquesta malaltia. Al llarg del dissabte al matí es van vendre totes les polseres mentre que el diumenge a la tarda també es van vendre les últimes unitats de les samarretes de la regata. Tant és així, que en els dies vinents el CNCB tindrà de nou a la venda una segona tongada de polseres.

El Club Nàutic Cambrils agraeix a totes les empreses, patrocinadors, administracions, privats i botigues de diferents punts de la demarcació que s’han sumat a fer “encara més gran” aquest projecte esportiu i solidari. A més, el CNCB vol fer un agraïment especial als gairebé 40 voluntaris que durant tot el cap de setmana han estat ajudant amb una implicació i esforç propi del projecte solidari i esportiu.

Podeu veure totes les fotos de l’esdeveniment al nostre àlbum de FLICKR:

https://www.flickr.com/photos/124394973@N04/albums/with/72157711025220156

Facebook Comments

Deixa un comentari