Jordi Xammar, Campió d’Espanya de 470 i Carla i Marta Munté, bronze en la Copa d’Espanya de 49erFX

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Jordi Xammar, s’ha proclamat Campió d’Espanya de 470 a la Mallorca Sailing Center Regatta celebrada al Club Nàutic s’Arenal aquest passat cap de setmana del 9 i 10 de març. El regatista del Club Nàutic Cambrils ho va aconseguir juntament amb la seva parella d’equip, Nico Rodríguez. Tots dos van fer un Campionat excel·lent, disputant 9 proves al màxim nivell amb 32 parelles més. A més van ser Campions Absoluts de la regata.

La regata Mallorca Sailing Center, organitzada pel Club Marítim Sant Antoni de la Platja i el Club Nàutic S’Arenal, ha acollit aquest cap de setmana els campionats d’Espanya de 470 masculí i femení i les Copes d’Espanya de 49er, FX i Nacra 17.

Les germanes Munté, 3s

D’altra banda, Carla i Marta Munté, que també hi participaven en 49erFX, es penjaven el bronze de la classe en la Copa d’Espanya, sent 18s de la general en una regata amb 43 equips més.

Finalment, en la classe Làser Standard hi ha pres part Marcelo Cairo, que ha quedat 17è a la classificació general.