El Casal de Mar celebra una dècada de vida a partir de Sant Joan

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

El Casal de Mar del Club Nàutic Cambrils torna a obrir portes el dia de Sant Joan. I ho fa celebrant els seus deu anys. Amb moltes activitats adreçades als nois i noies de 4 a 7 anys i en el marc del projecte lúdico-educatiu del Club, es duran a terme activitats de lleure i navegació de dilluns a divendres en un marc incomparable com és el Port de Cambrils, el seu entorn i la seva gent.

L’equip del Casal desenvolupa un complet programa d’activitats que permeten descobrir i al mateix temps, valorar la gran varietat de recursos culturals, cívics, esportius que hi ha al municipi. El centre d’interès del Port de Cambrils i la seva gent, és l’eix vertebrador dels aprenentatges i les activitats on, a partir de la curiositat i la vitalitat per aprendre, els petits de la casa coneixen el seu municipi i els seus oficis, el món dels pescadors i les remendadores. Entre les diferents activitats lúdico-culturals el centre d’interès es centrarà també al voltant de les visites a La Torre del Port, El Parc del Pescador i els tallers del Patronat de Turisme de Cambrils.

De fet, amb aquesta proposta es dóna un valor afegit a les activitats lúdiques associades al Casal. Amb el suport pedagògic i el seguiment de l’equip es vetllarà pel seu bon funcionament i desenvolupament amb l’objectiu de convertir les activitats de lleure amb continguts educatius per gaudir de l’estiu d’una forma participativa.

 

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar al nostre web a través del següent enllaç: http://escolavela.clubnauticcambrils.com/es/curso/casal-mar

 

Facebook Comments

Deixa un comentari