El Club Nàutic Cambrils col·labora amb la travessia del nedador Joan Carles Adell

Premsa Club Nàutic

, -, ¡

Després de nedar 42 km en 13 hores, el nedador del Club Natació Cambrils, Joan Carles Adell, va arribar aquest dimarts 1 de setembre al port de Cambrils, partint de la punta del Fangar (Delta de l’Ebre). La travessia va durar una hora més del que està previst. El repte, dins la campanya “Pels Valents”, busca recol·lectar diners per la recerca sobre el càncer infantil.

El Club Nàutic Cambrils ha cedit una embarcació per acompanyar a Joan Carles Adell en la seva travessa. A més, el Club Nàutic Cambrils col·labora amb la iniciativa solidària sent punt de venda de les mascaretes solidàries creades per la campanya “Pels Valents”.

Joan Carles Adell va començar la ruta a les 4:15 de la matinada, quan una barca el va portar mar endins fins al Fangar, des d’allà va seguir nedant des de les 6:00 en direcció Cambrils. Durant el recorregut, a l’altura de Vandellòs, al nedador se li va obrir el canell i això el va dificultar part del recorregut, encara que va poder baixar la inflamació i seguir amb la travessa. En l’últim tram, alguns nedadors del Club Natació Cambrils, van acompanyar a Adell, qui va rebre una gran ovació en arribar a Cambrils.

Ha estat la travessa més llarga, tant en temps com en recorregut, realitzada per Joan Carles Adell, policia local i membre del Club Natació Cambrils. El nedador ha explicat que segurament segueixi el camí de les travesses solidàries, ja que segons les seves paraules: “Està bé aconseguir medalles, però això omple molt més”.

Facebook Comments

Deixa un comentari