El Club Nàutic Cambrils ha participat un any més a l’Open Day de la Fundació Cruyff, la gran festa d’aquesta entitat

Ho ha fet aquest dimecres 30 de maig amb el simulador d’Optimist, per tal que tots aquells nens i nenes que volguessin, poguessin gaudir de les sensacions de la vela. A més, el Club també va muntar un taller de nusos.

A l’Open Day s’hi troben centenars de nens i nenes de tot Catalunya per practicar esport i sensibilitzar envers la pràctica inclusiva dels diferents esports amb nens i nenes amb alguna discapacitat. La Fundació Cruyff dedica des de fa 14 anys un dia, l’Open Day, a realitzar activitats lúdiques relacionades amb l’esport amb l’objectiu de convertir la pràctica esportiva en una font de diversió, desenvolupament personal i inclusió social. La diversió estava assegurada al Complex Esportiu Municipal de la Mar Bella, a Barcelona.

El Club Nàutic Cambrils va aprofitar a més per donar a conèixer el projecte de Navegació en Família, que té engegat des de fa 3 temporades amb la Fundació Cruyff i de la novetat d’aquest any, la promoció de la vela inclusiva, per tal que els nens i nenes amb algun tipus de discapacitat puguin fer vela en els cursos habituals de l’escola de vela.

Facebook Comments

Deixa un comentari