El CNCB s’equipa amb el nou sistema de telegestió de torretes Tallyweb

El Club Nàutic Cambrils, en constant evolució, s’ha equipat recentment amb el sistema de telegestió de les torretes Tallyweb per a tots els amarres de 12, 15, 18, 20 i 25 metres d’eslora. Aquest permet que tant els consums com l’activació i desactivació de les preses es facin a través d’internet. Cada usuari té un compte personal de Tallyweb on hi queden registrats tots els seus consums i totes les activacions i desactivacions que ha practicat.

Aquest sistema comporta un canvi del plantejament del control de consums. Fins ara, cada comptador estava assignat a un usuari concret i el consum que es generava en aquest comptador és el que es facturava a l’usuari. El nou sistema registra només els consums que ha fet l’usuari.

A cada usuari se li assigna un codi per poder activar i desactivar les preses de les torretes. Els usuaris són lliures de poder activar qualsevol torreta del port i el sistema s’encarrega de comptabilitzar tot el consum que ha generat cada usuari, independentment de quina torreta hagi utilitzat.

L’activació de l’aigua o l’electricitat es pot fer de dos maneres: introduint un codi pin al teclat que hi ha a la torreta, o directament des del telèfon mòbil, accedint al compte personal de Tallyweb de l’usuari.

Cal dir que el sistema Tallyweb està equipat amb un sistema antirobatori d’electricitat. Si hi ha una presa d’electricitat que està activada per un usuari i té el cable endollat a la torreta i algú desconnecta el cable de la torreta sense que prèviament s’hagi desactivat de manera correcta (codi, o mòbil), la torreta envia un missatge d’alarma a l’usuari que tenia la presa activada (correu electrònic i SMS) i talla el subministrament d’electricitat d’aquella presa. De manera que, si algú es volgués aprofitar de l’electricitat d’un veí o veïna, que té la seva embarcació endollada, al retirar el cable de la torreta, aquesta tallaria l’electricitat automàticament i la persona que se’n volia aprofitar, hauria d’activar-la amb el seu propi pin, de manera que el consum que generés se li imputaria directament al seu compte.

Facebook Comments

Deixa un comentari