Regates i diversió a la Festa Final dels Cursos d’Estiu del CNCB el 24 d’agost

En una setmana l’Escola de Vela del Club Nàutic Cambrils viurà la seva gran festa de l’estiu. Es tracta de la trobada de tots els alumnes i monitors per gaudir de la navegació durant tot un matí.

La festa començarà a les 10 AM amb la benvinguda als participants per tot seguit preparar-se per sortir a l’aigua. A continuació es celebraran diferents regates i proves, i podran navegar amb el J80 del Club o en caiac.

A més, els pares i mares i familiars que vulguin, podran pujar als raqueros o caiacs i navegar amb els monitors del CNCB.

D’altra banda, els participants podran conèixer a alguns membres de l’equip de regates del Club Nàutic Cambrils (Optimist, Làser, 29er…) que també participaran en la regata. Després de la navegació hi haurà un aperitiu per a tots els participants i els seus acompanyants. Des de l’Escola de Vela es presentarà el programa de cursos i entrenaments de la temporada escolar (de setembre a juny).

Recordeu que podeu confirmar la vostra assistència enviant un correu electrònic a info@clubnauticcambrils.com o trucant al 977.36.05.31

Facebook Comments

Deixa un comentari