Desdoblem el tren de fondeig R0-R1

Premsa Club Nàutic

, -, ¡

El proper dilluns, 14 de setembre, comencen les obres de desdoblament del tren de fondeig del canal de navegació entre la R0 i la R1. Fins ara es comptava amb un fondeig central amb amarres de 8 metres, fet que estretia el canal de navegació. El nou desdoblament permetrà tenir un canal de navegació més ample i pràctic per la circulació.

El nou desdoblament del tren de fondeig permetrà navegar-hi amb molta més comoditat, sobretot pel que fa a la realització de les maniobres que precisen els patrons quan entren i surten del seu amarrador. El canvi suposarà una gran ajuda, especialment durant els dies que pugui fer una mica de vent que destorbi la realització de les maniobres.

Es preveu que les obres estiguin enllestides en un parell de setmanes, però per poder desenvolupar-les correctament és necessari retirar totes les embarcacions actuals i ubicar-les temporalment en un altre pantalà. Molts armadors estan movent personalment les seves embarcacions, però aquells qui per qualsevol circumstància no es poden personar per moure-les, ho farà en el seu lloc l’equip de marineria del Club Nàutic Cambrils.

Facebook Comments

Deixa un comentari