Prop de 1100 nens i nenes han passat per les activitats d’estiu del Club Nàutic Cambrils

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

Des de Sant Joan fins divendres 11 de setembre, un total de 1097 nens i nenes han gaudit de les activitats, cursos i formacions que ha ofert el Club Nàutic Cambrils un estiu més. Enguany, totes les propostes han estat marcades per l’extraordinària situació sanitària derivada de la Covid-19, per aquest motiu s’han seguit normes escrupoloses per garantir la seguretat de tots els participants: ús de mascareta, respecte de les distàncies de seguretat i aforaments, presa de temperatura, neteja de les instal·lacions i ús de gel hidroalcohòlic.

Els més petits han participat en el Casal de Mar, on han pogut iniciar-se en el món del mar i la navegació, també s’han ofert activitats de Kaiak, SUP, vela, estades nàutiques de molts tipus i windsurf. Durant l’estiu també hi ha hagut espai per la tecnificació i s’han practicat classes de Làser i Optimist per a l’equip de Regates.

Es tanca la temporada amb una molt bona rebuda per part dels nens i nenes, qui s’ho han passat molt bé i han tingut l’oportunitat de fer nous amics alhora que s’iniciaven o milloraven les seves aptituds nàutiques. Durant els curos i activitats s’han fomentat valors tan positius com el treball en equip, la seguretat o la cura del medi ambient.

Facebook Comments

Deixa un comentari