El 9è Easter Camp finalitza després de quatre intenses jornades d’entrenaments i classes

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Amb una meteorologia molt favorable, els nois i noies participants al 9è Easter Camp han navegat a Cambrils durant quatre dies matí i tarda. Els 25 regatistes d’Optimist i Ilca que s’han inscrit a l’Easter Camp, han tingut regates i classes teòriques amb els tècnics apropiats, a més de gaudir de l’experiència del regatista internacional Hugo Rocha, qui els va visitar dilluns i amb el qual van poder conversar a més d’aprendre d’ell.

L’Easter Camp, que organitza el Club Nàutic Cambrils des de fa nou anys, és un entrenament intensiu de preparació per als campionats previstos fins a Sant Joan per a les classes d’Optimist i Ilca. En ell es convida a altres clubs amb els quals es combina teoria i pràctica, a més d’intercanviar metodologies i celebrar-se regates. Precisament, tot i que no eren puntuables, també es va fer entrega de trofeus, per tal de donar un incentiu més al programa.

Així doncs, Manuel Alegret va ser el vencedor absolut, seguit de Cristina Guillén i d’Àlex Martí, tots tres regatistes del Club Nàutic Cambrils. També els regatistes locals Damià Galcerà en sub11 i Álvaro Sáez en sub13 van obtenir trofeu de primers en les seves categories.

Quatre jornades, les de l’Easter Camp, en les quals es viu un ambient més distès que el de les competicions habituals.

Facebook Comments

Deixa un comentari