El 9è Easter Camp i 3r Easter Cup es celebraran a partir del 23 de març

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Els dies previs a Setmana Santa el Club Nàutic Cambrils celebrarà el tradicional Easter Camp. Enguany arribarà a la novena edició i amb un convidat de luxe, el regatista Hugo Rocha. L’Easter Camp és un entrenament de preparació per als campionats previstos fins a Sant Joan per a les classes d’Optimist i Ilca.

Quatre dies intensos que donaran el tret de sortida el dissabte 23 de març i durant els quals es combinarà teoria i pràctica a més de regates, finalitzant el dimarts 26 de març.

L’Easter Camp, que està obert a tots els clubs de Catalunya, té l’atractiu de ser un campus conjunt on poder intercanviar metodologies i conèixer altres regatistes en un ambient més distès que el de les competicions habituals. Enguany, a més de l’equip tècnic del Club Nàutic Cambrils i els entrenadors dels altres clubs, els regatistes tindran classes especials amb el regatista internacional Hugo Rocha.

Coincidint amb l’Easter Camp, els dies 23 i 24 de març es celebrarà la tercera edició de l’Easter Cup. Es tracta d’una competició per als més petits, els Optimist B. Una experiència que de ben segur aprofitaran i de la qual gaudiran.

Facebook Comments

Deixa un comentari