El Club Nàutic Cambrils celebra el seu tradicional Sopar Social

El Club Nàutic Cambrils organitzava, un any més, el tradicional sopar social d’estiu per a socis i sòcies. La trobada és cada any una gran ocasió per reunir a bona part dels membres del Club i a les seves famílies i gaudir d’una estona plegats al Club. Aquest cop, el sopar es va celebrar el dissabte 27 d’agost i va reunir 120 socis i sòcies sota una gran carpa instal·lada a la L3.

Va ser una nit plena de llum, música i bon ambient. Una trobada molt especial en el calendari d’estiu del CNCB i marca sempre el final de la temporada. A més, és l’escenari perfecte per homenatjar públicament a aquells socis que celebren els seus 25 i 50 anys de vinculació amb el Club. Aquest any José Manuel Roncales complia el mig segle com a soci; mentre que Francisco Javier Pajares, Tomàs Rom, Josep Ma. Dapena, Maria José Gómez, Emilio Molero i Enrique Solé celebraven els seus 25 anys de vinculació amb el CNCB. A tots ells se’ls va fer entrega d’un obsequi i la vetllada va permetre compartir anècdotes i detalls que formen part ja de la història del Club Nàutic Cambrils.


D’altra banda, enguany es va fer un sorteig d’un rellotge gentilesa de Joieria Solanes i de quatre jaquetes corporatives exclusives de soci del CNCB, a més d’altres sorpreses. La vetllada va seguir amb música de DJ fins ben entrada la matinada.

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari