Els concurs de pesca benèfic del CNCB aconsegueix 170,4kg de captures pel Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

Els participants de la competició benèfica impulsada per la secció de pesca del Club Nàutic Cambrils han aconseguit un total de 170,4 kg de captures de peix pel Banc d’Aliments de Reus. Fins a 22 embarcacions amb prop d’una setantena de persones es van sumar al concurs benèfic de pesca celebrat aquest dissabte 3 de setembre.

Un cop les embarcacions van arribar a port al voltant de dos quarts de dues del migdia es va procedir al pesatge de les captures. El Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona les va recollir tot seguit al CNCB per portar-les a les seves instal·lacions de Reus, on van ser emmagatzemades en una càmera refrigerada. Serà a partir d’avui dilluns quan les reparteixin entre els seus usuaris i usuàries.

El president del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, ha destacat que cal que “accions com aquestes serveixin d’exemple per altres institucions per impulsar-ne de similars i que d’aquesta manera i amb molt poc esforç tota la ciutadania ajudi a les persones amb menys recursos”.

La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils ha impulsat aquesta iniciativa solidària amb l’objectiu de donar suport i visibilitat al Banc d’Aliments i la seva tasca imprescindible. El president del CNCB, Ramon Vallverdú, ha remarcat que “la col·laboració amb el Banc dels Aliments i el Club és habitual i que la voluntat és que accions específiques com aquesta tinguin continuïtat”.

Vallverdú també ha volgut mostrar el seu agraïment a la secció de pesca del CNCB, liderada per Carlos Rubio, per la seva tasca en la promoció de la pesca i per l’impuls d’aquesta acció solidària.

El concurs ha tingut una gran resposta per part dels participants, els quals a excepció d’una embarcació, tots van obtenir captures. La guanyadora va ser In-Loy, de Pere Baringo, del CNCB, amb 27,8kg. En segona posició quedava Salou Fishing, del CN Salou

amb 22 kg i en tercera, Hobby, del Reial Club Nàutic de Tarragona, amb 17,6kg. La peça més gran va ser per Nou Nereo, del Reial Club Nàutic de Tarragona, amb una captura d’un quilo i mig.

Els premis es van entregar després del dinar que es va celebrar al restaurant del CNCB amb tots els participants. També hi va haver sorteig de premis dels diferents patrocinadors. 

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari