El Club Nàutic Cambrils prepara un 2023 ple d’activitats per gaudir de la nàutica

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils engega el nou any amb energies renovades i amb moltes propostes al calendari d’activitats. Esdeveniments socials i esportius ompliran aquest 2023 amb un ampli ventall d’opcions per apropar-se al mar i al món de la nàutica i gaudir-ne al màxim.


Competició i trobades socials de creuers

A nivell esportiu, la 2a Regata Territori Mestral Cambrils N2 Optimist ha donat el tret de sortida al calendari esportiu del Club el cap de setmana del 21 i 22 de gener, reunint a 156 regatistes de 16 clubs catalans. La següent regata tindrà com a protagonistes als més petits amb la 2a Easter Cup G3 d’Optimist. Altres cites esportives destacades de l’any seran la 3a regata Cambrils Costa Daurada per a Optimist i Ilca i la 21a edició de la regata Vent de Dalt de creuers.   Al mes de setembre, es celebraran la 2a edició de la competició internacional Cambrils Golden Coast Regatta per a Optimist i la 17a Cambrils a Bon Port per a Ilca i 420. A  més, a l’octubre de 2023 serà el torn de la 46a Regata Creuers Los Roques.

Un any més, l’Easter Camp i el Winter Camp seran cita ineludible en aigües de Cambrils per als i les esportistes d’Optimist i Ilca. Paral·lelament, la secció esportiva manté les trobades socials de creuers. Sortides lúdiques per incentivar la pràctica de la navegació i reunir socis, sòcies i aficionats a la nàutica. La primera de l’any tindrà lloc al mes de febrer i durant l’hivern les trobades socials de creuers es celebraran en diumenge cada dos mesos. En els mesos de juliol i agost, les trobades de creuers es faran tots els diumenges.

Pesca al CNCB

La secció de pesca mantindrà enguany l’impuls d’activitats al voltant d’aquesta pràctica posant el focus en donar-la a conèixer, reunir aficionats i aficionades al Club i oferir formació. De fet, les activitats d’enguany arrenquen aquest dissabte 28 de gener amb una xerrada sobre nous productes de pesca a càrrec de Raúl Martí i Xavier Pérez. La xerrada es farà al saló social del CNCB amb gairebé 60 persones inscrites. La primera competició de pesca de l’any al serà el 2n concurs de pesca d’Escata al març. El Club organitzarà enguany també el 1r concurs de pesca lliure, que se sumarà a competicions amb tanta història com el concurs de Pesca Interclubs i el de pesca del Calamar; que enguany celebren la seva 11a edició. A més, es mantindran les habituals jornades de pesca obertes a aficionats i aficionades.

Solidaritat
Finalment, i com no podia ser d’una altra manera, el CNCB manté un any més el seu compromís amb diverses causes solidàries. El Club col·laborarà un any més amb l’Associació Swim For ELA per recaptar fons per la investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). El 29 d’abril de 2023 tindrà lloc la 2a edició de la travessa solidària Swim for ELA per equips, que faran el recorregut Calafat – Cambrils. Un cop més, el CNCB s’implicarà al màxim en l’organització de l’esdeveniment i contribuirà en tot allò possible per repetir l’èxit de recaptació per la investigació d’aquesta malaltia.

Fira Marítima de la Costa Daurada

La Fira Marítima de la Costa Daurada, que arriba a la seva 14a edició, tornarà a convertir Cambrils i el CNCB en centre d’atenció per als i les aficionades a la nàutica els dies 5, 6 i 7 de maig. Una nova oportunitat per descobrir les darreres novetats en tecnologia i productes dins el món de la nàutica, a més de gaudir del mar i d’activitats al seu voltant. La Fira Marítima és també una gran ocasió per obrir les portes del Club al públic i donar a conèixer les múltiples possibilitats de gaudir-ne durant tot l’any.

Cursos d’estiu i activitats socials

L’equip del CNCB treballa ja la planificació dels cursos de vela, windsurf, el Casal de Mar, les Estades Nàutiques dels mesos d’estiu; activitats que any rere any reuneixen a alumnat de totes les edats per gaudir del mar i l’esport d’una manera diferent.

Coincidint amb els mesos de màxima activitat al CNCB, el Club programarà diferents propostes socials especialment dirigides a socis i sòcies; així com activitats obertes també a la resta d’usuaris. Després de l’èxit assolit la temporada passada, tornaran propostes com els  tastos de vins i altres productes gourmet;  a més de diferents trobades socials en les quals gaudir de la gastronomia de casa nostra. A això caldrà sumar-hi les ja  tradicionals cites de la Nit de la Vela i el Sopar Social del CNCB.


El calendari complet d’activitats de 2023 podrà consultar-se pròximament al web del CNCB. Si necessiten més informació de qualsevol de les activitats poden adreçar-se a les oficines del Club.

Facebook Comments

Deixa un comentari