Olis i vins, protagonistes dels tastos d’estiu del CNCB

Dins el calendari d’activitats d’estiu, el Club Nàutic Cambrils ha organitzat diferents tastos amb l’objectiu d’oferir propostes diferents per les nits d’estiu. En les últimes setmanes els protagonistes han estat els olis i els vins escumosos. 

Una vintena de persones s’endinsava en el món de l’oli el passat divendres 22 de juliol de la mà de Miliunverd. Olis de Finca. Els assistents van gaudir amb els cinc sentits d’aquest producte d’alta qualitat tan arrelat a la nostra cuina i d’una experiència diferent i interessant.  Els olis d’oliva Premium de  Miliunverd  provenen són de producció limitada i procedeixen d’oliveres centenàries i mil·lenàries, situades a la finca Els Carlets de La Sénia (Tarragona). A la sessió es van donar a conèixer algunes de les varietats més especials dels productors, que van explicar als assistents les seves particularitats.

El divendres 5 d’agost va ser el torn per als vins escumosos del prestigiós Celler Gramona, un celler de tradició familiar nascut l’any 1881 i situat a Sant Sadurní d’Anoia. Els experts de Gramona, als quals avala una llarga experiència amb sis generacions dedicades a l’elaboració artesanal de vins i escumosos de gran qualitat, van acompanyar als assistents en el tast oferint-los l’oportunitat de conèixer alguns dels seus productes més especials.

En les dues ocasions, els participants als tastos van completar la vetllada amb un agradable sopar a la terrassa del restaurant del CNCB.

Precisament aquest divendres 19 d’agost els tastos segueixen amb un de vins submarins, una peculiar manera d’elaborar vins, fets amb criança submarina en àmfores ceràmiques artesanals de la mà de la bodega S’Àmfora.

Facebook Comments

Deixa un comentari