Miriam Oliva, Alberto Guillén i Món Cañellas, regatistes del Club Nàutic Cambrils, fan pòdium a la 40a Copa del Rey Mapfre

Miriam Oliva celebra el campionat de la Women’s Cup i Alberto Guillén i Món Cañellas són tercers en J70. La competició s’ha celebrat a Palma de Mallorca del 31 de juliol al 6 d’agost.

L’embat, el vent de la zona, va permetre que es completessin les proves programades per a totes les jornades. A la 40a Copa del Rey Mapfre hi van prendre part un centenar d’embarcacions d’una vintena de països repartides en nou classes.

Entre elles, dues embarcacions amb regatistes del Club Nàutic Cambrils, que a més, finalitzaven el campionat dissabte amb trofeu.

Es tracta de Miriam Oliva, qui amb l’embarcació Balearia Team RCNP, aixecava la Copa de Campiones a la Women’s Cup. L’equip del RCNP va guanyar la sèrie prèvia, es va mantenir al capdavant de la provisional cada dia menys el primer de la sèrie final, i va acabar amb una renda de quatre punts sobre el segon classificat.

Per la seva banda, Alberto Guillén i Món Cañellas aconseguien la tercera posició amb J70 sent tripulants de l’embarcació Bodega Can Marlès.

El Rei Felip VI va presidir l’acte de lliurament dels guardons als vencedors de les nou categories de la 40a Copa del Rey Mapfre. En concret, l’acte va tenir lloc dissabte a les nou de la nit a Ses Voltes, després de finalitzar la darrera jornada de regates.