El Club Nàutic Cambrils revalida un any més la seva Bandera Blava

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats, Port

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), responsable a Espanya del programa Bandera Blava de la Foundation for Environmental Education (FEE), és qui l’atorga. Aquest any han estat 24 els ports guardonats a Catalunya, 7 a Tarragona.

El CNCB ha obtingut la Bandera Blava per dotzè any consecutiu i demostra així el seu compromís amb la qualitat, la seguretat i el medi ambient, demostrant que el treball constant per aconseguir l’excel·lència dóna els seus fruits.

El programa Bandera Blava promou l’ús racional dels recursos a les instal·lacions i activitats nàutiques i consciència a les persones que utilitzen aquestes instal·lacions sobre la necessitat de protecció del medi marí i la navegació sostenible.

El 2023 s’han presentat 101 ports esportius de tot Espanya (4 menys que l’any passat), obtenint finalment la Bandera Blava 97. La disminució de candidatures està relacionada amb la realització d’obres, que impossibilita la concessió del guardó i, per tant, coneixent per endavant l’abast i la durada de les obres, alguns ports han optat per no presentar-s’hi.

A Espanya, el Jurat Bandera Blava 2023 ha estat format per 69 persones: 15 en representació de les Comunitats Autònomes, 6 representant diferents Ministeris, fundacions i associacions, 33 experts en Educació Ambiental, Gestió del litoral, Seguretat i Socorrisme i 15 representants de ADEAC (Junta Directiva, tècnics i inspectors).

Facebook Comments

Deixa un comentari